keskiviikko 3. elokuuta 2016

Löytöjä

harlequin


Kävin tänään pyöräillen etukäteiskuikuilemassa työpaikalla, ja mitä löysinkään lokerostani?  Ihanasti paketoidun neljän romanssin megakirjan "Usko rakkauteen"! Awwwww! Kiitos I! Olin niin tohkeissani, että avasin paketin heti, eikä upeasta Greenpeace-kääreestä tullut napattua kuvaa.

Kotimatkalla kävin kirjastossa, ja huomasin ilmaishyllyllä pari kiinnostavaa opusta: Lisa Jewellin "The truth about Melody Brown" (kaimani!) sekä Maeve Binchyn "Ystävyyden piiri".  Meavelta olenkin jo aiemmin lukenut Italian illat, josta pidinkin kovasti.

Olin ottanut vaihtovaatteet mukaan sateen tai infernaalisen hikoilun varalta.  Kirjastossa kassiin piti saada kirjoille tilaa, joten tempaisin vaihtovaatteet käsikantoon.  Mutta kas, paidan laskoksista singahtivat kulahtaneet ja pesussa harmaiksi värjäytyneet alushousuni keskelle lainaamon lattiaa.  Mutta eipä siinä, ketterästi vain sivuille vilkuilematta pöksyjä noukkimaan.  Elämän tähtihetkiä.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi3/8/16 15:11

    Oi, noita elämän tähtihetkiä! Suosittelen Maeve Binchyn aiempiakin kirjoja. Niitä muuten riittää, joten ei lopu lukeminen ihan heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ystäväni L suosittelikin minulle kyseistä kirjailijaa aikoinaan, mutta olin unohtanut hänet toviksi. Mutta nyt ei totta tosiaan ole lukeminen loppumassa kesken, päin vastoin. Yöpöytä suorastaan notkuu odottavia niteitä, kirjastossa on pari varausta vetämässä ja postilaatikkoonkin odottelen kahta romaania. En ole aiemmin ollut tällainen kirjahirmu. Miten tässä näin kävi?

      Poista
  2. Anonyymi4/8/16 11:32

    Oikeinkirjoituspoliisi täällä (eli ystäväsi M.): Kirjailijatädin nimi on Maeve. Se on irlantilainen nimi, kelttien kuningatar Maeve. Vielä varhaisemmin historian hämärissä se oli joku kelttiläisjumalatar, joka lukemani mukaan oli sotaisa ja valeteli sotatantereilla susilaumansa kera.
    Olen joskus lukenut jonkun Maeve Binchyn minäkin, ja muistaakseni tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsis rupsis! Nyt on korjattu kirjoitusvirhe. Tällä kertaa moka lähti ihan omista näpeistä, eikä voi syyttää autocorrectia, joka muuttaa korpinmustan kortinlukijaksi, kuten olemme huomanneet.

      Poista
    2. Kiitokset huomiosta!

      Poista